Aktivera butiken

Språkstöd och valutor - I butiken kan du enbart ha ett språk och en valuta. Även om du har språkstödet och i övrigt har hemsidan på flera språk så gäller det inte i e-butiken.

Abonnemang - Under provtiden kan du bygga upp hela butiken och lägga in alla produkter. Det går dock inte att genomföra ett köp utan abonnemang.

Med abonnemangen Standard och Professionell kan du bygga upp en liten butik med vissa begränsningar. Se sidan Priser för mer info. Med abonnemanget E-butik finns inga begränsningar för att bygga upp och använda sin butik.


Steg 1: Kom igång med din butik!

Klicka på "Gå till butik" längst ner till vänster på din sida. För att använda butikens alla funktioner måste du beställa ett butiksabonnemang, men under provtiden går det bra att prova.

 

Steg 2: Börja använda din butik

När du går till butikens inställningar första gången kommer du till det här fönstret. Här får du ge din butik ett namn och lägga till dina första detaljer, såsom en produkt eller ett fraktsätt. Du kan alltid ändra den här informationen senare.

 

Steg 3: Produktfönstret

Steg 4: Fraktsätt & Betalsätt

För att skapa butiken behöver du fylla i ett fraktsätt och hur du kommer att ta betalt för dina produkter. Den här informationen kan, precis som den andra, ändras vid ett senare tillfälle.

 

Steg 5: Aktivera din butik

Steg 6: Gå tillbaka till din hemsida för att se resultatet

 

Extra information & tips

Om du råkar radera butikssidan

På din hemsida skapas det automatiskt upp en delsida för butiken när du aktiverar butiksfunktionen. Om du råkar radera sidan kan du enkelt skapa upp en ny så här:

Gå till "Sidhanteraren" och lägg till en sida, namnge den tex Butik. Klicka sen i sidhanteraren på "Alternativ">"Inställningar" för den sidan och välj att den ska länkas. Du får då flera alternativ att länka till varav ett är att länka till butiken.

Det går att länka flera delsidor till butiken om du tex vill länka till olika kategorier.

Guide - Butikens sida


Artikeln uppdaterades senast: 2018-06-11


Hittade du det du letade efter?

Vad tråkigt, vi skall försöka förbättra informationen. Tack för ditt svar.

Vad bra! Tack för ditt svar.