Kundverktyget - Vanliga frågor

Hur tjänar jag pengar med kundverktyget?

Som designer tillför du ett mervärde för dina kunder. Du tar betalt för din tid eller kommer överens med kunden om ett paketpris. Det är så du tjänar pengar. Sedan låter du kunden själv betala för Hemsida24 ungefär som en hemsidekund normalt sätt betalar för webbhotell.

Du kan även låta hemsideverktyget ingå i ditt pris. I så fall loggar du in på kundens hemsida genom partnerverktyget och lägger beställningen själv. Du betalar fullt pris för hemsideverktyget och tar ut minst den kostnaden av kunden eller lägger på lite extra för t.ex. telefonsupport andra kostnader.

 

Exempel 1. Du tar 400kr/timme för att hjälpa din kund att skapa en hemsida. Kunden betalar för ett helårsabonnemang hos Hemsida24 samt för de timmar du lagt ned för att skapa hemsidan.

 

Exempel 2. Du har ett fast pris på 5000kr för att sätta upp en hemsida hos Hemsida24. I detta pris ingår ett helårsabonnemang hos Hemsida24. År två betalar kunden endast för abonnemanget hos Hemsida24.

Vad kostar det?

Kundverktyget är ett kostnadsfritt verktyg som ska förenkla för de som använder Hemsida24 för att göra hemsidor åt andra.

Hur skaffar jag kundverktyget?

Börja med att skapa ett konto här. Därefter kan du logga in direkt i kundverktyget på adressen

http://www.hemsida24.se/customer-tool

Varför ska jag använda Hemsida24?

Med Hemsida24 bygger du snabbt och enkelt professionella hemsidor åt dina kunder. Du kan hålla låga kostnader genom korta produktionstider. Samtidigt som du levererar en hemsida kan din kund gå in och uppdatera på egen hand.


Artikeln uppdaterades senast: 2015-08-25


Hittade du det du letade efter?

Vad tråkigt, vi skall försöka förbättra informationen. Tack för ditt svar.

Vad bra! Tack för ditt svar.