Att synas på Google

Det finns två sätt att synas på Google

Det första är att sökmotoroptimera sin hemsida för att hamna högt upp i sökresultaten. Det gör man genom att anpassa innehållet på hemsidan efter vad man tror besökarna kommer söka efter.  Vi har en guide för hur du optimerar din sida som är integrerad i redigeringen.

Det andra sättet är att annonsera i Google. Att annonsera i Google kostar pengar precis som vanlig annonsering. Det är viktigt att göra rätt och optimera sin annonsering för att få så mycket värde för annonspengarna som möjligt.

 

Hemsida24 tipsar: En sak som gör att Google rankar din hemsida högre är om du har HTTPS på din hemsida. Det innebär att din hemsida är säker att besöka. Vill du ha HTTPS på din hemsida? HTTPS hittar du i abonnemangen Professionell och E-butik.

Mer om HTTPS hittar du här!

Sökmotoroptimera din hemsida

Hemsida24 är redan från början optimerad för Google och andra sökmotorer men det krävs arbete från din sida för att du ska hamna högt upp i placeringarna.

 

Google känner inte automatiskt av att din hemsida finns. Istället måste du själv tala om för Google på att du har gjort en ny hemsida. Det är första steget i den integrerade guide som finns via "Inställningar">"Sökmotoroptimering".

Annonsera med Google AdWords

Ett annat sätt att synas i Google på är att annonsera med Google AdWord. Då betalar man för annonser som visas i Google enligt bilden nedan.

 
Bilden visar var AdWords-annonser visas:


Artikeln uppdaterades senast: 2018-01-26


Hittade du det du letade efter?

Vad tråkigt, vi skall försöka förbättra informationen. Tack för ditt svar.

Vad bra! Tack för ditt svar.