Ärenden till supporten

Skapa nya ärenden eller gå tillbaka till ett befintligt och ställ en följdfråga. I din ärendehistorik sparas dina ärenden så att du alltid kan gå tillbaka och ta del av innehållet.

Steg 1: Hjälpcenter

Gå in på hemsida24.se och klicka på länken till hjälpcentret eller följ den här länken.

Steg 2: Gå vidare till kontaktsidan

Steg 3: Logga in

Om du loggar in på aktuellt konto kan vi hjälpa dig snabbare.

Steg 4: Ärendehistorik eller ny fråga

Gå till ärendehistoriken för att läsa om ett tidigare svar eller för att ställa en följdfråga.

Steg 5: Dina ärenden

Tips från supporten

Logga in på ditt konto
Om du loggar in på ditt konto när du kontaktar supporten kan de direkt få nödvändig information om dig och din hemsida. Det ger bättre förståelse för ditt problem och gör att du får ett mer precist och snabbare svar. Se steg 3 ovan.
 
Sök bland våra guider!
Innan du kontaktar supporten kan du först söka svaret på din fråga i någon av våra utförliga guider. Guiderna förklarar i text och i bild olika lösningar som du enkelt kan applicera på din hemsida. Skriv in ditt problem och se om du hittar ditt svar här! Här hittar du alla våra guider samt enkel sökfunktion.
 
Ta en skärmdump
Ibland kan det underlätta med en skärmdump på sidan där du har problem för att visa supporten vad som händer hos dig när du arbetar i redigeringsläge. Skicka därför gärna med en skärmdump som illustrerar din fråga.
 
Berätta vilken sida ditt ärende gäller
Hänvisa till den specifika sida på din hemsida som du behöver hjälp med och även det block som krånglar så kan supporten snabbare sätta sig in i problemet. Är det din startsida eller någon annan delsida som problemet gäller?
 
Var tydlig
Försök att vara så tydlig som möjligt när du formulerar ditt ärende. Läs gärna igenom din fråga innan du skickar den så att du direkt kan få svar och en lösning på ditt problem. Är du otydlig behövs troligen en följdfråga för att förtydliga ditt problem. Då tar det också längre tid innan vi hittar lösningen.
Har du fler frågor är det bra om du punktar upp dem så att varje fråga blir tydlig och får ett separat svar. Vi vill inte missa något!
 
Fler frågor
Har du en ny fråga i ett ärende som du tidigare skrivit till supporten om? Fortsätt gärna diskussionen i det “gamla” ärendet istället för att skapa ett nytt. På så vis kan supporten snabbare följa upp och förstå din nya fråga. Se steg 5 ovan.
 
Du behöver bara skriva din fråga en gång
När du skickat ditt ärende till supporten beror svarstiden på hur många ärenden som ligger före ditt i kön. Alla ärenden besvaras i den ordning som de kommer till supporten. Du får tyvärr inte svar snabbare även om du skickar ditt ärende flera gånger.


Artikeln uppdaterades senast: 2018-06-08


Hittade du det du letade efter?

Vad tråkigt, vi skall försöka förbättra informationen. Tack för ditt svar.

Vad bra! Tack för ditt svar.