För nya betalande kunder efter 9 december 2014 gällande e-post hos oss

Om du har beställt ett abonnemang hos oss fr.o.m den 9 december 2014 så kan du inte använda vår tidigare egna e-postlösning. Vi erbjuder nu G Suite för företag eller ett enklare kostnadsfritt sätt att vidarebefordra e-post till en annan e-postadress.

Kom igång med G Suite eller Alias

Varför vi har slutat erbjuda vår egna e-postlösning

På Hemsida24 vill vi bara erbjuda våra kunder bästa möjliga lösning. När det gäller e-post kunde vi under flera år erbjuda en gratis version av G Suite (Gmail för din domän) vilket är samma e-postlösning vi använder internt på företaget och som vi anser är världens bästa e-postlösning.

När Google i december 2012 abrupt slutade erbjuda en gratisversion såg vi oss om efter alternativ. Vi valde att köpa in en e-postlösning från en extern leverantör som vi använt sedan dess. Lösningen har fungerat bra men inte tillräckligt bra. Därför har vi nu valt att erbjuda e-post enligt följande:

 

Google Apps för företag
Du kan köpa G Suite som en tilläggstjänst på Hemsida24. Det innebär att du precis som vid andra beställningar, loggar in på ditt konto, klickar på “Beställ” och väljer e-post genom

G-Suite.
Du kan sedan administrera tjänsten via ditt Hemsida24-konto. Namnen på dina e-postadresser väljer du själv men ändelsen kommer att vara kopplat till ditt domännamn, exempelvis @mittforetag.se.

 

Vidarebefordring av e-post till befintliga e-postkonton

Det kostnadsfria alternativet är e-postalias. Vårt system skickar då vidare e-post från t.ex. info@dittdomännamn.se till din tidigare e-postadress, t.ex. minmail@outlook.com. Om man redan har e-post via Gmail kan man ställa in att använda t.ex. info@dittdomännamn.se som avsändare i sitt befintliga Gmail-konto. Skulle man inte vara nöjd med denna enklare lösning rekommenderar vi alltid Google Apps.

 


Artikeln uppdaterades senast: 2018-09-20


Hittade du det du letade efter?

Vad tråkigt, vi skall försöka förbättra informationen. Tack för ditt svar.

Vad bra! Tack för ditt svar.